Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:44:17

"Розвиток екомережі Чернігівського району в межах громадської програми "Зелене намисто Чернігівщини"

04.12.2014   15:30Агенцiя

4 грудня відбудеться засідання «круглого столу» на тему: «Розвиток екомережі Чернігівського району в межах громадської програми «Зелене намисто Чернігівщини».
Захід проводять громадські ради при Чернігівській райдержадміністрації та при облдержадміністрації спільно з Чернігівською райдержадміністрацією.
Планується обговорити питання практичної реалізації рішення Чернігівської обласної ради від 17 червня 2014 року «Про розширення мережі природно-заповідного фонду Чернігівської області» щодо збереження та відтворення як об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення ботанічної пам’ятки природи місцевого значення «Дерева садиби П.Г. Березовського» та лісового заказнику місцевого значення «Олишівська дача».
У засіданні «круглого столу» візьмуть участь керівники Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, Державної екологічної інспекції в області, Чернігівський міжрайонний прокурор з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері, сільські голови, члени громадських рад.
Початок заходу: 15:30 год.
Місце проведення: конференц-зал Чернігівської райдержадміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, 48.).
Запрошуємо всіх зацікавлених осіб та представників засобів масової інформації до висвітлення заходу.

Останні новини Чернігівщини

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини