Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:53:57

Життя чернігівських військових на Донбасі із перших вуст

26.06.2014   14:00Агенцiя

26 червня 2014 року військовослужбовець 13 батальйону територіальної оборони, що зараз проходить службу на сході нашої держави, розкаже чернігівцями про війну та армійські будні.

У Луганській області зараз служать сотні чернігівських  військових, мобілізованих  військоматом. Зовсім поруч - у сотні кілометрів від нас - йдуть бої в ході антитерористичної операції на Донбасі, в якій приймають участь і наші чоловіки. Голова Чернігівської обласної організації партії Демократичний Альянс Ігор Андрійченко вже два місяці проходить службу  на посаді начальника зв’язку-командира взводу.

Останнім часом дуже багато говорять про те, наскільки слабка українська армія, і чому «розумні» не хочуть в ній служити. Саме про це, про свій побут на службі та про багато іншого розкаже Андрійченко Ігор представникам ЗМІ та громадськості.

На долю українського народу і наших військових сьогодні випали надважкі випробування. І щоб їх з честю пережити, відстояти людську гідність і свою державність маємо бути сильними, триматися разом і всіляко підтримувати  один одного. І, на жаль, найбільшої підтримки зараз потребують солдати, в тому числі і чернігівські, які зі зброєю в руках відстоюють суверенітет і територіальну цілісність України на східному рубежі нашої країни. А для цього критично важливо зрозуміти армійську реальність.

Зустріч відбудеться у приміщенні експертної думки «Чиста політика» 26 червня о 14.00.

Контактна особа: Тетяна Романова (093) 593 02 77

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини