Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:45:43

Прес-конференція "Публічне обговорення результатів моніторингової кампанії "Декларації без декорацій"

29.05.2014   13:00Агенцiя

29 травня о 14.00 год в дискусійному клубі «Експертна думка», відбудеться прес-конференція на тему «Публічне обговорення результатів моніторингової кампанії «Декларації без декорацій», в рамках якого будуть представлені результати аудиту відповідності стилю життя високопосадовців Чернігівської облдержадміністрації та Чернігівської міської ради змісту їх майнових декларацій.

Питання, що будуть обговорені в рамках заходу:
1. Як майнові декларації можуть запобігати корупції. Важливість проекту. Інформація про основні проектні етапи, методологія.
2. Результати дослідження у національному та регіональному розрізі. (Інформація про колишніх чиновників).
3. Презентація пакету антикорупційних законів та інструментів протидії корупції.
Організатор заходу – Transparency International Ukraine та Чернігівська міська молодіжна громадська організація «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень».

Адреса проведення заходу: приміщення дискусійного клубу «Експертна думка», м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 6а.

Початок: 13:00 год.
 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини