Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:40:06

Зустріч з Віктором Пинзеником

19.05.2014   14:30Агенцiя

Чернігівська регіональна торгово-промислова палата запрошує підприємців Чернігівщини на зустріч з одним з найавторитетніших економістів України Віктором Пинзеником, яка відбудеться 19  травня 2014 року о 14:30 у конференц-залі готелю “Україна” (пр-т Миру, 33). Тема зустрічі "Українська економіка. Сьогоднішній стан та найближчі перспективи".
Про перспективи економіки України з точки зору відновлення програми співпраці з МВФ, реакція обмінного курсу на платіжні дисбаланси, одностороннє застосування режиму вільної торгівлі з країнами ЄС, податкові ініціативи...
З приводу всіх цих нагальних питань ви маєте можливість почути думку Віктора Михайловича — експерта національного рівня, а також маєте нагоду особисто поставити свої запитання та обмінятися думками.
Віктор Пинзеник — заслужений економіст України, відомий український політик і економіст (доктор економічних наук, професор), народний депутат України, екс-віце-прем'єр-міністр України (1995-1997 рр.), екс-міністр фінансів України, автор понад 400 статей та книг.
Участь у заході безкоштовна. Попередня реєстрація обов'язкова!
За додатковою інформацією та з питань реєстрації звертайтесь до Чернігівської РТПП за тел.: (0462) 65-20-25 або e-mail: s.safonova@chamber.cn.ua.
Контактна особа — Світлана Сафонова.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини