Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 07:22:06

Презентація Фестивалю документального кіно та урбаністики "86"

11.04.2014   18:00Агенцiя

У п’ятницю 11 квітня о 18:00 в приміщенні художнього музею ім. Григорія Галагана (вул. Горького, 6) відбудеться чернігівська презентація Фестивалю документального кіно та урбаністики "86" та показ урбаністичних короткометражних фільмів. Зустріч проведе співзасновник фестивалю Ілля Гладштейн (м. Київ).
Організатори так описують майбутню подію:
"Міжнародний фестиваль кіно та урбаністики “86” – це спроба виходу за межі Зони. Ми шукаємо нові перспективи і несподівані погляди на Чорнобиль. Ми виходимо з власної зони комфорту – їдемо геть з мегаполісу. Ми наважились ризикнути і провести міжнародну культурну подію в малому українському місті. Наша програма пронизана місцевим контекстом: простір Славутича заохочує до урбаністичних рефлексій, а природа Полісся та близькість Станції змушують мислити екологічно. Наша мета – спровокувати діалог між славутичанами, городянами інших міст та гостей з усього світу. Наша мрія – перетворити наймолодше місто України в глобальний майданчик мистецьких, урбаністичних, екологічних інновацій"

Нагадаємо, що фестиваль "86" відбуватиметься з 24 по 27 квітня 2014 року в місті Славутич, недалеко від Чернігова. Всі деталі - на сайті www.86.org.ua

Дата проведення: 11 квітня о 18:00

Місце проведення: Чернігівський обласний художній музей ім. Григорія Галагана, вул. Горького, 6

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.