Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:23:03

Всеукраїнський відкритий фестиваль театрального мистецтва “На крилах Мельпомени"

24.10.2013   10:00Агенцiя

Всеукраїнський відкритий фестиваль театрального мистецтва “На крилах Мельпомени" (фестиваль змінює назву та дату проведення) проводиться щорічно в жовтні місяці з метою розвитку театрального аматорського мистецтва в Україні, активізації творчої діяльності театральних колективів, збагачення репертуару високохудожніми творами - кращими зразками драматургії вітчизняної і зарубіжної класики; зростання виконавської майстерності, підвищення кваліфікації керівників театральних колективів шляхом проведення на базі фестивалю творчих лабораторій, майстер-класів.Проведення фестивалю театрального мистецтва є вагомим внеском у пропаганді театрального аматорства в Україні та у піднятті його рейтингу.
Театральний фестиваль проводиться у мiстi Прилуки Чернігівської області з 2002 року. Серед спiвзасновникiв i організаторів свята - Прилуцька міська рада, відділ культури і туризму Прилуцької міської ради, Прилуцький міський Будинок культури.
В програмі фестивалю:
- святкове відкриття фестивалю;
- театральнi вистави;
- театральний капусник, молодіжна театральна дискотека;
- режисерська творча лабораторiя, майстер-клас;
- екскурсії визначними місцями прилуччини та м. Прилук (за кошти учасників);
- урочисте закриття свята, шоу-концерт учасників фестивалю.

Дата проведення фестивалю 24 – 27 листопада 2013 р. 
Місце проведення: м. Прилуки, Чернівська обл.
Консультації з питань проведення фестивалю можна отримати за адресою:
17500, м. Прилуки, Чернігівська обл., вул. Ю. Коптєва ,28, міський Будинок культури
Телефони: (04637) 3-02-60. 0664452505, 0962550954 E-mail: yara777@i.ua

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини