Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:57:31

Студенти ЧНПУ запрошують на акцію до Дня захисту дітей

23.05.2013   12:00Агенцiя

25 травня 2013 року з 12:00 до 17:00 у  Міському парку культури і  відпочинку студенти Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка ініціюють проведення акції СВІТ ЮНАЦТВА – СВІТУ ДИТИНСТВА
У її рамках відбудуться численні спортивні конкурси, мистецькі виступи  учнів загальноосвітніх шкіл міста  та області, творчих колективів університету й окремих мистецьких студій Чернігова.
Заходи, в яких пропонується взяти участь учням загальноосвітніх шкіл:
1.    Туристично-краєзнавчий квест (для учнів 8-10 класів); склад команди 5 осіб (конкурс проводиться на території міського парку, переможців визначають за часом виконання завдань квесту)
2.    Малюнок на асфальті (для учнів 5-7 класів);
♦ тематика «Сяйте, усмішки, сонцем зігріті»; склад команди 5 осіб
♦ критерії оцінювання робіт конкурсу:
1) відповідність  тематиці,
2) загальне  композиційне вирішення,
3)багатство  графічних засобів,
4) кольорова  гармонія,
5) яскравість  образу
3.    Змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я» (одна сім’я від школи; змагання проводяться за програмою «Веселих стартів», учасники повинні мати при собі спортивну форму)
4.    Конкурс капелюшків (для учнів 1-4 класів); конкурс проводиться з метою привернути увагу дорослих і дітей до необхідності захисту від прямих сонячних променів, що становить реальну загрозу здоров’ю всіх людей,  але особливо небезпечно для малюків.
Капелюшок може бути виготовленим власноруч або  ж за основу взято готовий, але  додатково оформлений, щоб у такий  спосіб він набув естетичної вишуканості, ексклюзивності, при цьому не втративши  можливості практичного використання.
5.    Виступи творчих учнівських колективів 1-2 виступи від школи (для участі у святковій концертній програмі).
Визначення та матеріальне заохочення переможців.
За результатами чотирьох видів  змагань визначаються три кращі  школи, учні яких, як учасники, наберуть найбільшу кількість балів за таблицею нарахувань залікових показників.
Розмір винагороди:
І місце – 5 тис. грн.
ІІ місце – 3 тис. грн.
ІІІ місце – 2 тис. грн.
Окрім цього у кожному виді змагань (крім конкурсу капелюшків) буде визначено  по три команди – переможниці, які отримають винагороду:
І місце  – 500 грн., ІІ місце – 300 грн., ІІІ місце  – 200 грн.
ПРИМІТКА. Гроші за перемогу у перших двох конкурсах дітям видаватися не будуть, їх отримає представник школи.
У конкурсі капелюшків буде визначено 10 кращих головних уборів за оригінальністю і практичністю використання. Всі 10 переможців отримають по 200 грн.
ПРИМІТКА. Гроші видаватимуться виключно дорослим представникам сім’ї або школи.
Окрім названих заходів, у програмі свята  — численні майстер-класи за участю студентів ЧНПУ, показові виступи студентів Інституту історії та факультету фізичного виховання зі спортивного туризму, фехтування, стрільби з лука тощо. На сцені будуть постійно відбуватися виступи творчої учнівської та студентської молоді.
Програмою передбачено безплатне обслуговування учасників і гостей на всіх атракціонах парку, порція морозива у дарунок (біля 700 шт.) тощо.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини