Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:55:36

Тренінг "Як навчати слабозорих дітей?"

02.02.2013   10:00Агенцiя

Відповіді на це та багато інших запитань, які  пов’язані з процесом навчання та виховання дітей з вадами зору чи взагалі незрячих, батьки таких  «особливих» діток зможуть отримати на безкоштовному тренінгу, що проводить громадська організація «Голос батьків».
Тренінг триватиме 2 лютого 2013 р. з 10.00 до 17.00 в приміщенні ЧОГО «Голос батьків» за адресою: м.Чернігів, вул. Шевченка, 27, оф. 9. З чернігівськими батьками, психологами, соціальними працівниками, волонтерами, які опікуються «особливими» дітками, поспілкуються спеціалісти консультаційного пункту «Світло надії», які працюють за сучасними методиками голландських колег.
Зокрема, з 10.00 до 13.00 можна буде дізнатися про психологічні особливості дітей з вадами зору, методи розвитку орієнтування в просторі та мобільності, про емоції та міміку. Фахівці «Світла надії» навчать учасників тренінгу пояснювати діткам природні явища. Усі тереотичні блоки супроводжуватимуть практичні заняття.
А з 14.00 до 17.00 відбудеться тренінг для батьків та волонтерів на тему «Етика спілкування з людьми з інвалідністю». Учасники отримають знання про основні принципи спілкування з такими людьми та дізнаються, якого відношення вони від нас очікують. Навички допомоги людям з особливими потребами можна буде отримати під час практичних занять. А ще учасники тренінгу зрозуміють, що відповідати на дитячі запитання про людей з інвалідністю.
Учасники тренінгу будуть забезпечені  кавою в перервах між сесіями  та обідом. А тим, хто приїде з Чернігівської області, буде відшкодована вартість дороги за наявності квитка, ксерокопії паспорту та ідентифікаційного коду. Телефони для довідок: 93-07-36, 93-37-82,  067-135-88-27.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини