Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:18:07

"Кубок Сіверщини" з велоспорту пройшов на Чернігівщині. ФОТОрепортаж

24.05.2018   13:29Агенцiя

19 та 20 травня автомобільна дорога державного значення Р-56 Чернігів - Пакуль - КПП “Славутич” - Чорнобиль приймала перший Відкритий "Кубок Сіверщини" з велоспорту на шосе.

Аби взяти участь у велоперегонах на регіональній трасі Р-56 Чернігів - Пакуль - КПП “Славутич” - Чорнобиль до Чернігова приїхали спортсмени з Діпровщини, Київщини, Харківщини, Чернігівщину представили дві команди обласної федерації велоспорту – молодіжна та збірна ветеранів.

Загалом за кубок Сіверщини змагалося близько семи десятків велосипедистів професіоналів та любителів. Наймолодшому учаснику велоперегонів – 11 років, найстаршому – за 60. Усього п’ять вікових категорій: 14-16 років, 17-27 років, 28-44 роки, 45-59 років та 60 і старші.

Змагання індивідуальні та командні. 19 травня велосипедисти змагалися в індивідуальній гонці на 15 км. 20 травня відбулася групова гонка на 80 км. Велоколоною стартували в селі Павлівка під Черніговом. Доїхали до КПП «Славутич» і назад.

За безпекою дорожнього руху під час велоперегонів слідкували наряди патрульних поліцейських. Супроводжував колону велосипедистів і автомобіль швидкої допомоги. Покриття дороги Р-56 Чернігів - Пакуль - КПП “Славутич” - Чорнобиль відремонтоване, знаходиться у належному стані для проведення велоперегонів. З початку року тут ліквідовано майже 90% ямковості.

Урочиста церемонія нагородження переможців відбулася у Чернігові у сквері імені Богдана Хмельницького. Нагороди кращим велосипедистам вручили відомі на Чернігівщині спортсмени-олімпійці Ніна Лемеш та Андрій Дериземля. Переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами. Абсолютні переможці отримали золоті кубки.


Віктор Кошмал

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.