Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:03:49

Ічня забрала всі нагороди "Балу Чемпіонів"? ВІДЕО

06.06.2016   07:31Агенцiя

4 червня в облмуздрамтеатрі спортивна родина Чернігівщини зібралася під одним дахом, аби дізнатися ім'я переможців в 11 номінаціях щорічної спортивної премії "Бал Чемпіонів".

Претенденти на перемогу отрималиквіти та кубки. Переможці грошові винагороди від народного депутата Сергія Березенка.

Кращий спортсмен з олімпійських видів:
Семенов Сергій – Заслужений майстер спорту України з біатлону, учасник двох зимових Олімпійських ігор, призер чемпіонаті всвіту і Європи, володар малого кришталевого Кубку світу.

Кращий тренер з олімпійських видів:
Кравець Олег Олександрович – Заслужений тренер України з боксу, тренер-викладач Ічнянської районної дитячо-юнацької спортивної школи фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Кращий спортсмен з неолімпійських видів:
Єрмоленко Олександр – Майстер спорту міжнародного класу з рукопашного бою, чемпіонсвіту з військово-спортивного багатоборства та срібний призер чемпіонатусвіту з рукопашного бою.

Кращий тренер з неолімпійських видів:
Козир Сергій Васильович - Старший тренер–викладач з рукопашного бою, кікбоксингу і військово-спортивного багатоборства комплексної дитячо-юнацької спортивної школи міської громадської організації спортивного товариства “Спартак”.

Сильні духом: кращий спортсмен-паралімпієць, дефлімпієць:
Рептюх Ігор – Заслужений майстер спорту України з біатлону і лижних гонок, срібний призер зимових Паралімпійських ігор, чемпіон та багаторазовий призер чемпіонатів світу і Європи, призер етапів Кубку світу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

Сильні духом: кращий тренер-паралімпієць, дефлімпієць:
Гунько ДмитроАнатолійович – Заслужений тренер України, тренер-викладач з плаваннядитячо-юнацькоїспортивноїшколиінвалідів і збірноїкомандиУкраїни, працюєзі спортсменами з вадами слуху.

Краща ДЮСШ – Ічнянська районна ДЮСШ " Колос" ЧОО ФСТ "Колос".
Краща СДЮШОР – ПНЗ "СДЮШОР з лижного спорту" ЧОО ФСТ "Україна".

Олімпійськанадія: кращийюний спортсмен – Махно Кароліна, майстер спорту України з боксу, срібна призерка чемпіонату світу та срібна призерка чемпіонату Європи серед юніорок, вихованка Ічнянської районної дитячо-юнацької спортивної школи фізкультурно-спортивного  товариства "Колос".

Прорив року – Чернігівська обласна федерація боксу.

Кращий спортивний благодійник-меценат:
Карахтанов Микола – директор Чернігівського відділення ПАТ «САН ІнБевУкраїна».
Кияновський Віктор Павлович – голова правління ПАТ "Ічнянський завод сухого молока та масла".


 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.