Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:52:28

Молодь хоче спортивних майданчиків. ФОТО

09.04.2012   12:06Агенцiя

Десятки вуличних спортсменів і просто всі, кому небайдуже здорове покоління сьогодні взяли участь у масовій спортивній акції "Своїми силами".

Подібні акції відбулись у багатьох містах та містечках країн СНД, де розвиваються вуличні види спорту.

На Красній площі Чернігова спортсмени скакали на велосипедах, віджималися, присідали, перетягували канат, показували різноманітні трюки - а все для того, аби продемонструвати - у Чернігові молодь за здоровий спосіб життя.

Учасники акції - представники різних вуличних видів спорту - таких як паркур, велотріал, бемікс та інші. Майстер клас показували навіть ті, хто займається капуейро. Охочих подивитись на трюки молодих людей зібралось також чимало.

По закінченню виступів, відбувся масовий флеш-моб, а потім молодь з вигуками: "Спорт, здоровя, нація" побігла в напрямку спортивного майданчика, розташованої у дворах біля Швейної фабрики, де ті, хто займається воркаутом провели свої майстер-класи.


Олександр Ясенчук

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.