Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:02:35

"Ми - майбутні олімпійці" у "Дружбі"

27.07.2015   16:25Агенцiя

За підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України в дитячому оздоровчому таборі санаторного типу «Дружба» провели Всеукраїнський спортивно-видовищний захід «Ми - майбутні олімпійці».

Діти познайомилися з історією та культурою Олімпійських ігор, та дізналися про олімпійців Чернігівшини. Дівчата станцювали, а хлопці показали елементи тхеквондо. Олександра Шелкова, головний спеціаліст ЧОО НОК України, привітала усіх, а Микола Левадський, багаторазовий чемпіон України з бігу на довгі дистанції серед ветеранів, розповів дітям про олімпійський вогонь та правила його передачі.

Після офіційної частини розпочалась безпосередня боротьба за призові місця. Діти, які наразі відпочивають та оздоровлюються, мали чудову нагоду перевірити свої сили у змаганнях з легкоатлетичного бігу.

Спорт- це не тільки метри, секунди і кілограми. Це емоції! Саме так хочеться висловитися після побачених змагань. Діти щиро переживали та вболівали за своїх друзів. Хлопці та дівчата змагалися у бігу на 40 та 60 метрів. Незалежновід результату цього дня ніхто не залишився без подарунків.

Переможців та призерів змагань нагородили дипломами та медалями обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Всі учасники отримали пам’ятні подарунки з логотипом Олімпійського дня та сертифікат учасника за підписом президента Міжнародного Олімпійського Комітету Томаса Баха та президента НОК України Сергія Бубки.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.