Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:40:23

Розвивати спорт - дбати про здорову націю

29.05.2014   11:12

У рамках робочої поїздки до Чернігівської області Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов разом із головою обласної державної адміністрації Володимиром Івашком відвідали Державний центр Олімпійської підготовки з біатлону.

Цей заклад був утворений у минулому році на базі спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з лижного спорту. Протягом року тут проводяться навчально-тренувальні збори для спортсменів з біатлону та лижного спорту.

До матеріальної бази центру входять будівля з кімнатами для спортсменів, тренерів-викладачів, адмінперсоналу та обслуговуючого персоналу, спортивний зал 24х12 м2, відновлюючий центр, тренажерний комплекс, вуличний тренажерний комплекс, гуртожиток для проживання спортсменів, комплекс їдальні для харчування спортсменів, стрільбище для біатлону, лижоролерна траса, кросові та лижні траси, спортивні майданчики, котельня для опалення приміщень школи.

На виділені з державного бюджету кошти упродовж 2013 року було проведено ремонт житлових кімнат, санвузлів, душів, побутових приміщень для спортсменів та тренерів, а також реконструйовано котельню.

Високопосадовці оглянули приміщення спортивної школи, ознайомилися з тренувальною базою для підготовки спортсменів, умовами їхнього проживання та побуту у гуртожитку.

Під час відвідування лижоролерної траси та стрільбища для біатлону, Дмитро Булатов підкреслив, що область має достатню базу для тренувань спортсменів високого класу. Він висловив своє бачення шляхів покращення спортивної інфраструктури в регіоні, зокрема, залучення іноземних благодійників, спонсорів,  ґрантів тощо.

Загалом Міністр молоді та спорту України дав схвальну оцінку роботі, яка проводиться в області, як для підготовки спортсменів, так і популяризації фізичної культури і спорту та  здорового способу життя.
 

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.