Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 21:08:52

Дорожньо-транспортна пригода із загиблою дівчиною в Ріпкинському районі

25.08.2018   11:19

Під процесуальним керівництвом Ріпкинського відділу Чернігівської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому 23.08.2018, за фактом дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула дівчина 2001 року народження.

Встановлено, що 22.08.2018 о «23» годині «17» хвилин до чергової частини Рікинського відділення ЧВП ГУ НПУ в області по каналу «102» надійшло повідомлення про те, що біля села Ямище Ріпкинського району виявлено дівчину без ознак життя.

На місці пригоди (близько 2 км від с. Ямище Ріпкинського району Чернігівської області у напрямку с. Сибереж Ріпкинського району Чернігівської області) на узбіччі дороги виявлено труп жіночої статі без ознак життя.

У ході огляду місця події на узбіччі дороги виявлено протектор шин. Першочерговими розшуковими заходами вдалося встановити транспортний засіб, а саме комбайн марки Джон Дір, який знаходився на території тракторного парку одного з підприємств в  с. Малий Листвен, Ріпкинського району Чернігівської області, зі слідами дорожньо-транспортної пригоди (пошкодження кузову, сліди бурого кольору тощо). Вказаний комбайн вилучено.

Також вдалося встановити водія вказаного транспортного засобу, ним виявився 39 річний чоловік, мешканець с. Велика Вісь.
Наразі проводяться першочергові слідчі дії.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі місцевої прокуратури.
Всі, хто мають якусь інформацію про вказану дорожньо-транспортну пригоду, просимо повідомляти до Ріпкинського ВП ЧВП ГУНП в області або Ріпкинського відділу Чернігівської місцевої прокуратури.


Чернігівська місцева прокуратура

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини