Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 01:49:59

Вогнеборці ліквідували пожежу на балконі 5-ти поверхового житлового будинку

25.08.2018   09:46

22 серпня о 15:35 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу на балконі однієї з квартир на третьому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку, що по вул. Шевченка, 49 Б в обласному центрі.

За викликом до місця події прибуло два відділення вогнеборців міста. За допомогою розсувної драбини вони дісталися балкона та оперативними діями пожежу о 15:49 локалізували, а о 16:09 остаточно ліквідували.

На момент пожежі у квартирі знаходились літня жінка з онукою. На щастя, ніхто з господарів та мешканців будинку не постраждав.

Ймовірніше за все, причиною пожежі послужила необережність під час паління.

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожежі й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. Не допускайте паління у помешканнях, ретельно гасить недопалки й сірники.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини