Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 16:00:37

Поліція готова забезпечити правопорядок та безпеку громадян на святкові дні

06.05.2017   13:46Агенцiя

В період проведення в Україні Дня примирення та Дня Перемоги, на Чернігівщині, як і по всій державі, збільшена кількість поліцейських патрулів та нарядів з охорони публічної порядку та безпеки.

Проведена їх передислокація відповідно до місць масових заходів і наразі поліція Чернігівщини готова до будь-яких викликів.

Протягом вихідних та святкових днів 6 – 9 травня в Головному управлінні Національної поліції в Чернігівської області прийнято рішення про збільшення кількості патрулів і нарядів, які залучені до охорони публічної порядку та  безпеки. Так, згідно поданих заявок в ці дні в області буде організовано чотири з половиною десятки різних масових заходів.

Для забезпечення їхньої безпеки щодня буде залучатися понад шість десятків патрулів та нарядів що складає близько півтори стоні чоловік особового складу. З них в Чернігові буде задіяно сотню нарядів що складає понад двісті поліцейських, які будуть здебільшого зосереджені в місцях масових заходів.

8 та 9 травня відповідно в День пам’яті та примирення і на День Перемоги до охорони публічної порядку додатково буде залучено ще стільки ж поліцейських, що гарантуватиме жителям області та їхнім гостям порядок, спокій та безпеку під час проведення заходів.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини