Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 19:31:54

На Чернігівщині співробітники СБУ викрили працівника міліції, який вимагав та одержав 5 тисяч доларів США

29.12.2014   17:23Агенцiя

Співробітники Управління СБ України в Чернігівській області викрили та припинили протиправну діяльність працівника лінійного відділення міліції, який вимагав та одержав неправомірну вигоду.

Про це повідомляє прес-служба CБУ в Чернігівській області.

Зловживаючи службовим становищем, міліціонер вимагав 5 тисяч доларів США від робітника локомотивного депо, обіцяючи уникнення відповідальності за вчинене ним кримінальне правопорушення.

25 грудня ц.р. у рамках кримінального провадження співробітники СБУ затримали вимагача одразу після одержання ним 15 тисяч гривень - частини обумовленої суми.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Триває досудове розслідування.

Шановні громадяни! Нагадуємо, що в Управлінні діє "телефон довіри" — (0462) 676-208, за яким жителі Чернігівщини мають можливість повідомити про факти вимагання коштів та інші корупційні діяння посадових осіб. Інформація, яка надійде за цим номером, обов’язково буде перевірена. За результатами перевірки згідно з чинним законодавством будуть прийняті відповідні рішення.

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини