Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:26:42

Відбувся ІІІ етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей "Олімпійське лелеченя"

21.05.2019   11:59Агенцiя

19 травня у м. Чернігові на базі ЗОШ № 28 та № 33 відбулося спортивне свято, на яке чекали команди-переможці міських та районних етапів спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя».

На змагання приїхало 15 команд з районів, ОТГ, міст Ніжина, Чернігова та Прилук.

На відкритті були присутні поважні гості: директор ЗОШ № 33 – Лариса Володимирівна Лесун, перший заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області, заслужений майстер спорту України з біатлону, призерка Чемпіонатів світу, Європи та Кубків світу, учасниця Олімпійських ігор - Ніна Петрівна Лемеш, відповідальний секретар Відділення НОК України в Чернігівській області Дмитро Олександрович Пиріжок.

Після того, як всі команди вишикувались, Ірина Варвинець-Петренко - ЗМС України з біатлону, член збірної команди України з біатлону, учасниця та призерка чемпіонатів Європи та Кубків Світу, учасниця зимових Олімпійських ігор до зали занесла факел символічного олімпійського вогню.

Прапор Національного олімпійського комітету України винесли Лісогор Марина, Левковська Ганна, Бойкова Аліна та Марія Ващенко.

Головний суддя заходу – директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігор Юрійович Ліфар.

Перед початком змагань стипендіат НОК України Марія Паршукова провела олімпійську розминку «Do LIKE Olympians».

Всі команди були швидкими, вправними і впевнено йшли до перемоги.

А деякі, звичайно, були першими: найспритніші у естафеті – команда «Живчик» Ніжинської ЗОШ № 15, у презентації – також команда ««Живчик» Ніжинської ЗОШ № 15, у грі «Волейбол» - команда «Олімпіонік» Бахмацького району, і у вікторині – команда «Старт» Мринської ОТГ..

У загальному заліку за кількістю балів перемогу здобула команда «Живчик» - Ніжинської ЗОШ № 15.

Склад команди: Крикун Денис, Струк Андрій, Куниця Крістіна, Кузюра Крістіна, Нещерет Лілія, Балабін Назар, Несін Даниїл, Свіріна Дар’я, Дідурик Єва, Козаченко Альона, Пархоменко Богдан, Вакула Владислав .

Друге місце - команда «Прогрес» Варвинського району, третє - команда «Соколята» Срібнянського району.

Всі учасники були нагороджені грамотами, літературою на спортивну тематику, м’ячами, солодкими подарунками та призами від спонсорів та Відділення НОК України в Чернігівській області. А переможці отримали, звичайно, ще кубки та медалі.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини