Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:49:38

Фейсбучний мікс до ранкової кави № 10

11.04.2015   11:02Агенцiя

Розуміємо, що сьогодні мабуть це вже більше до вечірньої кави згодиться. Але вирішили не пропускати публікацію дайджесту за 10 квітня.

Тим більше, що день 10 квітня був багатим на події, а тому і на цікаві цитати та висловлювання:

- про найкраще місто в світі!

Ресторатор Ігор Сухомлин рекомендує всім відпочивати саме у Чернігові: "Девушки красивые, город чистый, гулять есть где, кофе хороший есть, местная полесская еда есть, цены по курсы 4".

- щось неспокійно у місті Ніжин, якщо виникають такі запитання:

- новий обласний прокурор Чібісов втратив роботу? Представниця Майдану переконана, що цього чиновника так швидко зміститили через його порядність. І закликає всіх не мовчати.

- про вартість проїзду, запчастин громадського транспорту, а також судові позови:

- спостереження щодо тих, хто починає війни.

- про децентралізацію.

Редактор сайту "Події і коментарі" Павло Пущенко вважає, що "Місцеві чиновники отримають повноваження щодо контролю за будівництвом. З одного боку це передача повноважень на місця, але з іншого привід для більшої корупції. "

- заброна радянської символіки, червоних прапорів та розсекречення архівів КГБ також знайшло свій відгук у думках чернігівців:

- про уважність у супермаркетах.

Олександра Стародуб пише: "К вопросу о бдительности. Сегодня меня пытался кинуть Квартал. Всего на 5 грн., но дело принципа;)

Просматривая после покупки чек на кассе, заметила странную цену, вернулась в отдел бакалеи, выколупала ценник в присутствии заведующей. К моей большой радости - никому ничего доказывать и скандалить не пришлось - разницу стоимости быстро и вежливо возместили, сославшись на ошибку;)

Будем считать, что это была конструктивная критика магазина. И будьте бдительны!"

До теми:

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини