Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 18:46:08

Чернігівська "Батьківщина" разом із заступником обласної організації втратила ще чотирьох членів

18.09.2014   11:23

На Чернігівщині відбуваються цікаві процеси переходу членів партій з однієї до іншої.

Минулого тижня заступник голови обласної організації ВО "Батьківщина" написав заяву про звільнення. За кілька дній він вже з'явився у "Народному фронті"

Днями відбувся перехід заступника керівника "Самопоміч Чернігівщини" до "Сили людей".

А 15 вересня бюро Чернігівської міської партійної організації ВО «Батьківщина» на підставі поданих заяв виключило з лав партії депутатів Деснянської районної у місті Чернігові ради Андрія Тертілова та Олександра Готенка.

А також за дії, що шкодять авторитету партії та несумісні з членством в партії ВО «Батьківщина» 17 вересня бюро ухвалило рішення про виключення з лав партії ВО «Батьківщина» Євтушенка Юрія Вікторовича та Радчук Таїсії  Миколаївни.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської парторганізації ВО "Батьківщина".

Учасники бюро називають таке виключення з лав партії очищенням, про яке нещодавно заявляли, запропонувавши суспільству проект загальнодержавної та внутріпартійної люстрації.

Водночас 15 вересня рішенням бюро міської парторганізації прийнято рішення про задоволення заяв щодо вступу до лав «Батьківщини» 33 громадян міста Чернігова.

Цікаво, що судячи з інформації та фото розміщених у соцмережах, деякі втрачені члени партії знайшлися у лавах "Народного фронту"

 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини