Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 1 травня, 02:43:05

Чернігівська "Самопоміч" втратила заступника, який одразу перейшов до "Сили людей". ВІДЕО

18.09.2014   11:07Агенцiя

Тільки-но завершився з'їзд нової політичної партії "Самопоміч" - заступник керівника Об'єднання "Самопоміч Чернігівщини" прийняв рішення покинути свою посаду.

"Визнаю свою помилку, коли спочатку повівся на гарну картинку нової партії "Самопоміч", яка, по суті, є просто зміною облич, та новим політичним проектом залежним від лідера, який будується по вертикалі зверху вниз. Побачивши все це із середини, вирішив - це не для мене" - каже екс-заступник керівника Об'єднання "Самопоміч Чернігівщини" Михайло Барбарич.

Після прийняття даного рішення Михайло Барбарич перейшов до партії "Сила Людей" та балотується до Верховної Ради за партійним списком.

Нагадаємо, що керівником "Самопоміч Чернігівщини" стала екс-заступник міського голови Анна Романова.

Garmata-TB

Останні новини Чернігівщини

Співпраця КП «Чернігівводоканал» з GIZ: серед проєктів – реконструкція водопроводу та передача нашому КП спецавтомобіля 15:22

На щотижневій розширеній нараді у міській раді 30 квітня обговорили питання щодо результатів співпраці комунального підприємства «Чернігівводоканал» з міжнародними партнерами, зокрема з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП 15:19

Сьогодні близько 7-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі неподалік від селища Березне Чернігівського району.

 Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси

Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси 15:17

Оперативники Ніжинського райуправління поліції під час санкціонованого обшуку в господарстві 54-річного ніжинця вилучили пістолети, гранату та набої.

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента 15:15

Назвав ІПСО російських спецслужб і закликав політиків та громадських діячів утриматися від спокус бути використаними в інформаційній спецоперації країни-агресорки проти України.

Сума коштів на рахунку, яка доступна неплатникам аліментів для використання 15:12

16 тисяч гривень на місяць, і не більше, можуть витрачати громадяни, котрі ухиляються від сплати аліментів та відомості про яких внесені до Єдиного реєстру боржників https://erb.minjust.gov.ua/.