Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 16:56:01

Відкриття нового підрозділу митного оформлення поблизу Козельця збереже екологію та дороги Чернігова

18.09.2015   16:02

Про це повідомив під час прес-конференції начальник Чернігівської митниці ДФС Олександр Шавлак.

Він розповів журналістам, що поблизу міста Козелець Чернігівської області (траса міжнародного значення Е 95) відкрито окремий підрозділ митного посту «Чернігів-вантажний» - місце прибуття для великовантажних транспортних засобів.

Звертаючись до чернігівських суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, Олександр Шавлак запевнив, що митний пост «Чернігів-вантажний» і надалі працюватиме у Чернігові. А після того, як у Козельці почне функціонувати у повному обсязі відокремлений підрозділ, імпортерам та експортерам буде запропоновано на власний вибір оформляти вантажі там, де їм зручніше.

Мета прийняття такого рішення – розвантаження руху в Чернігові від великовантажних транспортних засобів. Це не лише збереже покриття міських доріг, але й не допустить негативного впливу на екологію Чернігова. Враховувались і численні звернення мешканців міста, зокрема, вулиці Жабинського, на якій розташований ЗАТ «Термінал-Центр» та оформлюються вантажі.

Планується, що у Козельці здійснюватиметься митне оформлення товарів, що не належать чернігівським суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності, а будуть залучені вантажі від суб’єктів з інших регіонів - саме завдяки зручному логістичному розташуванню місця прибуття на трасі міжнародного значення Е 95.       
 
 Відділ комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області   

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини