Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 02:21:18

Обсяги виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів зросли на 3%

29.12.2014   11:49Агенцiя

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації повідомляє, що за 11 місяців роботи галузі з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів спостерігається приріст обсягів виробництва на 3%.

Позитивну динаміку забезпечили галузі з виробництва олії та тваринних жирів, хліба, хлібобулочних і борошняних виробів, готових кормів для тварин, тютюнових виробів, а також овочів та фруктів.

Зокрема, у поточному році більше вироблено горілки, м’яса ВРХ свіжого чи охолодженого, риби соленої, молока обробленого, масла вершкового, кондитерських виробів, ковбасних виробів, молока, сухих вершків та кисломолочних продуктів.

Нажаль, за інформацією фахівців, окремі галузі за підсумками 11 місяців допустили спад виробництва. Так, в області зменшено випуск переробленої та консервованої риби, крохмалю та крохмальних продуктів, напоїв.

Найбільш проблемними на сьогодні залишаються галузь з виробництва м’яса та м’ясних продуктів, молочних продуктів, борошномельно-круп’яна та пивоварна промисловості.

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини