Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 15:48:58

Асоціація фермерів звітує про свою діяльність

31.01.2013   08:38Агенцiя

29 січня в Головному управлінні агропромислового розвитку облдержадміністрації відбулася звітна конференція Асоціації фермерів та приватних землевласників Чернігівської області.

Виступаючи з річним звітом, голова фермерської асоціації Іван Якуб повідомив, що на сьогоднішній день в області налічується 551 фермерське господарство, вони обробляють 90,8 тисяч гектарів землі. Вирішувати проблеми фермеру-одинаку неможливо, тому вони й приєднуються до асоціації, щоб ділитися досвідом та черпати нові знання.

Очільник обласного осередку Асоціації фермерів та приватних землевласників також зазначив, що результатом нашої діяльності є наповнення місцевого (і не тільки) ринку сільгосппродукцією, створення додаткових робочих місць, збереження якості земельних ресурсів через дотримання екологічно-орієнтованих технологій обробітку землі.

На конференції були підняті такі питання як: державна підтримка сільгоспвиробника, відсотки по кредитах, вибори делегатів на всеукраїнський з’їзд фермерів, створення фотогалереї “Українське село – яке воно є” тощо.

В кінці засідання представники Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації та головного управління земельних ресурсів консультували фермерів з питань, якими вони цікавилися.


Прес-служба Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини