Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 05:38:46

Як виховати достойного громадянина достойної держави?

09.12.2013   15:00Агенцiя

Цю важливу й актуальну тему Медіа-центр “Моє місто” запрошує обговорити 9 грудня, в понеділок, о 15.00 під час зустрічі, що відбудеться в конференц-залі готелю “Україна” (IV поверх).

Сім’я та система освіти – саме на ці інституції в нашій державі покладена відповідальна місія виховання дітей і молоді. Наскільки справляються вони зі своїми обов’язками? Чи дійсно спроможні виховати молоду людину, яка здатна навчатися все життя, бути прикладом добропорядності й доброчесності у взаєминах, ставленні до своєї справи, бути здатною приймати самостійні рішення та нести за них відповідальність?

Відповіді на ці та інші запитання шукали учасники проекту “Морально-духовна складова в системі освіти Чернігівщини”, що реалізується в нашій області на виконання обласної Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2012 -2015 роки “Чернігівська громада”. В рамках проекту у школах нашого обласного центру було проведено анкетування, відбувся круглий стіл з представниками закладів освіти та батьківських комітетів.

Результати своєї роботи готові оприлюднити президент ГО “Академія розвитку” Наталія Надирова, голова правління ЧОГО “Центр матері” Марія Максимець, директор ЧОВ МФ “Допомога сім’ям” Тетяна Демченко.
До розмови запрошені також заступник начальника обласного управління освіти і науки Петро Степовик, аспірант, викладач Чернігівського Національного технологічного університету Тетяна Волковницька, методист відділу освіти Чернігівського району Валентина Білан. Очікується також участь представників деяких релігійних громад міста.

Прес-конференція відбудеться 9 грудня о 15.00 в конференц-залі готелю “Україна” (проспект Миру, 33, IV поверх).

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини