Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 00:39:58

Громадська рада при ОДА підбила підсумки роботи за минулий рік та визначилася з пріоритетами на поточний

26.01.2024   16:49Агенцiя

Засідання Громадської ради при облдержадміністрації відбулося 25 січня за участі першого заступника голови Чернігівської ОДА Костянтина Мегема.

    «Не повторюватиму, наскільки важливо органам влади комунікувати з громадськістю, приймати відповідно поради та ініціативи, – звернувся до зібрання Костянтин Мегем. – Дякую вам за активну участь у громадському житті як міста Чернігова, так і всієї області. Дякую за те, що залучені до волонтерського руху, допомоги цивільному населенню та Збройним силам України».

Принагідно Костянтин Мегем вручив членам Громадської ради почесні відзнаки ОДА. За активну громадянську позицію, вагомий внесок у справу захисту суверенітету та територіальної цілісності України, надану благодійну допомогу та з нагоди Дня Соборності України Почесною грамотою ОДА нагороджено Світлану Жимолостнову – голову профспілкового комітету профспілкової організації «Чернігівська профспілка підприємців «Єдність» та Ігоря Москаленка – голову Федерації профспілкових організацій Чернігівської області; Подяку оголошено Мирославу Ляховичу – директору ТОВ «Спецспектр Чернігів».

На порядку денному засідання – низка організаційних питань. Так, спершу зібрання заслухало звіт голови Громадської ради Ігоря Москаленка про роботу у 2023 році. Потім члени Громадської ради одноголосно затвердили план роботи на поточний рік та зміни до назв комітетів, обговорили звернення, які надходять до цього консультативно-дорадчого органу.

    «Сподіваюся, що і цього року наш склад Громадської ради продовжуватиме  співпрацювати з ОДА та її структурними підрозділами, щоб підвищити прозорість, підзвітність та ефективність в діяльності органів влади», – зазначив Ігор Москаленко.

Голова Громадської ради закликав членів до активної роботи, щоб оперативно реагувати на наявні виклики, пріоритетними серед яких вбачають реабілітацію військових та їх підтримку загалом.

Нагадаємо, що Громадська рада при ОДА у нинішньому складі працюватиме до закінчення воєнного стану та впродовж шести місяців з дня його припинення чи скасування.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини