Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 16:18:45

Плюс чотири: лави судових охоронців Чернігівщини поповнись новими співробітниками

08.07.2023   08:48Агенцiя

Ранок 7 липня у територіальному управлінні Служби судової охорони у Чернігівській області розпочали з урочистостей.

Четверо новопризначених судових охоронців присягнули на вірність українському народові та правосуддю.

Непохитно стояти на варті безпеки системи правосуддя, сумлінно виконувати службові обов’язки, з гідністю та честю нести звання співробітника Служби судової охорони побажав новобранцям начальник територіального управління полковник Служби Олександр Рибак.

- Урочисте прийняття присяги новими співробітниками стало доброю традицією у нашому управлінні. Ми планомірно збільшуємо свою присутність у місцевих судах. І це доводить, що Служба розвивається та активно рухається вперед, - звернувся до підлеглих керівник. – Впевнений, що до нас прийшли найбільш достойні люди, які свідомо обрали цей шлях, які своїми знаннями й фаховою підготовкою посилять лави Служби судової охорони.

На наступному тижні заплановано прийняття під охорону Сосницького районного суду. Після чого 90% установ судової гілки влади Чернігівщини будуть охоплені спеціалізованою професійною охороною.

Серед ключових завдань Служби судової охорони – забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в установах системи правосуддя, припинення проявів неповаги до суду, охорона приміщень судів та забезпечення безпеки усіх учасників судового процесу.


Довідка:

Служба судової охорони є державним органом у системі правосуддя для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в судах. Служба підзвітна Вищій раді правосуддя та підконтрольна Державній судовій адміністрації України.

Територіальне управління Служби судової охорони у Чернігівській області було створене 11 березня 2020 року. Основними завданнями ТУ ССО у Чернігівській області є: контроль та організація практичних заходів, спрямованих на підтримання, громадського порядку в судах, недопущення і припинення проявів неповаги до суду, охорона приміщень судів, органів та установ системи правосуддя, забезпечення у суді безпеки учасників судового процесу, виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників суду.

ТУ ССО у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини