Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:55:58

На Чернігівщині тривають роботи по розчищенню території від вибухонебезпечних предметів

22.11.2022   09:26Агенцiя

З початку широкомасштабного військового вторгнення російських військ піротехнічними підрозділами ДСНС України на території Чернігівщини здійснено 4201 виїзд на повідомлення щодо виявлення вибухонебезпечних предметів населенням та на проведення обстеження територій населених пунктів, звільнених з-під контролю окупаційних військ російської федерації.

У результаті виявлено та вилучено (знешкоджено) 48474 вибухонебезпечні предмети, обстежено понад 39 тис. гектарів території Чернігівського, Ніжинського районів, 236 об’єкти інфраструктури та життєзабезпечення населення, 22 км ліній електропередач, 222 км автодоріг та більше 7,5 км ліній газопроводів.
Загалом на території Чернігівщини продовжують виконувати завдання за призначенням піротехнічні розрахунки Головного управління ДСНС України у Чернігівській області у складі 43 чоловік особового складу та 9 одиниць спеціальної техніки. Також з метою здійснення медичного супроводу виконання робіт з розмінування територій у складі групи медичного забезпечення чергують 2 медичні розрахунки, а саме: 4 чоловіки особового складу та 2 одиниці техніки.
Роботи з розмінування та очищення території тривають.

Відділ агітаційно-пропагандистської роботи
Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини