Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:19:24

Прилуцькою окружною прокуратурою забезпечено надходження коштів до бюджету громади

14.10.2022   14:13Агенцiя

Прилуцькою окружною прокуратурою забезпечено виконання рішення суду, яким задоволено позовні вимоги прокуратури в інтересах держави в особі Північного офісу Державної аудиторської служби, Малодівицької селищної ради до суб'єкта господарювання в частині стягнення майже 150 тис. грн за договором.

Підставою звернення прокуратури до суду стало укладання додаткових угод між органом місцевого самоврядування та суб'єктом господарювання з порушенням вимог законодавства, що призвело до безпідставної зміни істотних умов договору та зростання ціни, покладення на бюджетну установу економічно невигідних зобов'язань щодо необгрунтованого витрачання бюджетних коштів.
Надавши належну оцінку доводам прокурора, Північний апеляційний господарський суд повністю задовольнив позовні вимоги.
Наразі рішення суду виконано в повному обсязі, майже 150 тис. грн вже перераховано на рахунок Малодівицької селищної ради Прилуцького району.
Таким чином, протягом 2021 – 2022 років, Прилуцькою окружною прокуратурою, з урахуванням аналогічної справи у 2021 році та надходження коштів до місцевого бюджету від постачальника газу за позовом прокурора у сумі майже 63 тис.грн., забезпечено надходження до місцевого бюджету Малодівицької селищної ради майже 213 тис.грн., яка у такий нелегкий час у зв’язку із збройною агресією російської федерації може витратити вказані кошти на потреби територіальної громади відповідно до умов сьогодення.


Прилуцька окружна прокуратура

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини