Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:32:10

У Талалаївській громаді відкрилася аптека КП "Ліки Чернігівщини"

15.09.2022   09:39Агенцiя

На початку вересня в Талалаївці розпочала роботу аптека №5 комунального підприємства «Ліки Чернігівщини» Чернігівської обласної ради.

Для громади це справді подія. Адже від 21 січня, саме тоді тут зупинило діяльність ТОВ «Ліки України», а простими словами – була зачинена ЦРА №151, жителям громади дуже не вистачало альтернативного аптечного закладу. Однозначно, що якби не розпочалася повномасштабна війна, процес із відкриттям аптек КП «Ліки Чернігівщини» в області був би вже зовсім на іншому етапі.

Талалаївська аптека увійшла в п’ятірку перших, які запрацювали в області. Завідувачем аптеки №5 призначений Володимир ОХРІМЕНКО, який займав ідентичну посаду в ЦРА №151. Ось що він нам розповів у перший день повноцінної роботи в новій структурі:

- Сьогодні, 5 вересня, ми вже повноцінно працюємо повним колективом, склад якого залишили той же, що і в колишній аптеці – всього нас п’ять чоловік. Всі мають досвід роботи. Звичайно, що після семимісячної перерви у роботі, деякий час треба для адаптації. Своїм колективом ми навели порядок у приміщенні аптеки і на вулиці, готувалися до прийому товару. З радістю відчинили двері аптеки для всім відвідувачів.

- Запрацював і аптечний кіоск у центральній лікарні?

- Так. На тому ж місці, де був кіоск ТОВ «Ліки України». Працює він щодня, крім неділі, з 8 до 16-ї год.

- Найбільші незручності мають люди, які страждають на онкозахворювання, інсулінозалежні, адже змушені ліки за рецептами отримувати в сусідніх містах. Чи працюватиме аптека №5 за цими програмами?

- На даний час вже працює програма по забезпеченню онкохворих нарковмісними препаратами. Думаю, що через деякий час запрацюють й інші програми, згідно із якими жителі нашої громади отримуватимуть на місці ліки за рецептами.

Вже із першого дня роботи беремо замовлення на ліки. Доставка їх буде здійснюватися кілька разів на тиждень. Впевнений, що система постачання ліків налагодиться і люди зможуть отримувати у нашій аптеці якісні послуги.

Принагідно наголошую, що аптека №5 – це комунальне підприємство Чернігівської обласної ради, тобто та державна аптека, про яку стільки говорили і відкриття якої так чекали. Отож, віддавайте їй перевагу, враховуючи те, що цей аптечний заклад є одним із наповнювачів бюджету податками, надходження яких завжди важливе, а особливо у цей тяжкий воєнний час.

АПТЕКА №5 працює за адресою смт Талалаївка. вул. Травнева, 11

ЩОДНЯ із 8 до 18-ї год.

В суботу і в неділю із 8 до 16 год.

Талалаївська селищна рада

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини