Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:26:30

Затримано порушника, який проривався в сусідню країну

03.07.2017   07:49Агенцiя

На кордоні з Білоруссю затримано порушника, який автомобілем проривався в сусідню країну перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння.

Легковий автомобіль «КІА» прибув до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Славутич». Він слідував за межі України в напрямку Білорусі. На під’їзді до пункту пропуску водій, який знаходився в автомобілі один, різко прискоривши авто та проігнорувавши вимогу прикордонного наряду про зупинку протаранив шлагбаум.

З пошкодженим лобовим склом автомобіль продовжував рухатися в напрямку кордону. Аби зупинили порушника прикордонний наряд негайно задіяв стаціонарі засоби примусової зупинки транспортних засобів, але зазнавши чергових пошкоджень автомобіль вирвався з пункту пропуску.

Однак завдяки чітко налагодженій взаємодії між українськими та білоруськими прикордонниками порушника державного кордону на понівеченому авто відразу затримали на території суміжної країни. Інформацію про порушника білоруським колегам передали негайно. Вони в свою чергу повідомили, що затриманий перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Після притягнення особи до відповідальності прикордонники Білорусі повернули його українській стороні. Далі на чоловіка за порушення державного кордону та злісну непокору законній вимозі військовослужбовців Держприкордонслужби України складено документи про притягнення до адміністративної відповідальності за статтями 185-10 та 204-1 КУпАП, які направлені для розгляду до Чернігівського районного суду. 

Крім того, співробітниками Чернігівського відділу Національної поліції на правопорушника притягнуто до адмінвідповідальності за управління транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.


Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби підполковник О.В. Дудко

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини