Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 10:41:47

При Головному управлінні ДФС у Чернігівській області сформовано нову Громадську раду

06.05.2017   08:10Агенцiя

Попередня Громадська рада при Головному управлінні ДФС в області плідно працювала протягом 2-х попередніх років – з березня 2015-го.

За цей час представники громадських організацій, що входили до її складу, та керівництво фіскального органу спільними зусиллями досягли конструктивної співпраці, налагодили дієву комунікацію та взаєморозуміння.

Про це зазначив керівник Головного управління, висловивши громадським діячам подяку за активну позицію та, звертаючись до присутніх, підкреслив важливість подальшої роботи у форматі такого ж відкритого діалогу заради спільної мети - сприяння розвитку бізнесу у регіоні.

На установчі збори по формуванню нового складу Громадської ради було делеговано 35 членів громадських організацій області. Усі вони були обрані одноголосно.   

Під час першого засідання, що відбулося після затвердження складу нової ради, було обрано голову Громадської ради. Шляхом відкритого голосування обрали Сергія Калашника, який очолював попередню раду. Це також є яскравим підтвердженням, що громадськість позитивно оцінює діяльність, злагодженість та результативність дій попереднього складу дорадчого органу.
   
Наразі активні члени Громадської ради напрацьовують пропозиції до Положення, затвердження якого має відбутися під час наступного засідання, яке планують провести наприкінці травня.

Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

Заміна вікон, ремонт харчоблоків та укриттів – проєкти, що реалізуються у дитсадках і школах Чернігова 10:09

Про роботу закладів освіти Чернігова й реалізацію проєктів щодо їх відновлення доповідав начальник міського профільного управління Василь Білогура на розширеній нараді в міській раді 30 квітня.

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»: в Корюківському районі боролись за першість з баскетболу 10:01

На Чернігівщині триває третій (районний) етап ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Його переможці змагатимуться на обласному рівні.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:58

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 7 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа загинула та 1 особа постраждала.

2 травня: цей день в Україні і світі

2 травня: цей день в Україні і світі 09:48

ДЕНЬ 799 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 799 RUSSIAN AGRESSION

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини