Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:05:23

Під час фарбування мосту через Дніпро загинули два висотники

15.07.2013   11:32

Прокуратурою області взято на контроль розслідування обставин загибелі двох робітників на мосту через Дніпро

У п’ятницю 12 липня до лінійного відділення міліції на станції Чернігів надійшло повідомлення про загибель на залізничному мосту через Дніпро двох людей. На місце пригоди виїздили Чернігівський  прокурор з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері та слідчо-оперативна група.

Встановлено, що під час виконання робіт з підвищеною небезпекою — фарбування залізничного мосту через р. Дніпро на 127 км. перегону Неданчичі-Йолча внаслідок падіння з висоти на землю були смертельно травмовані два працівники  Чернігівської дистанції колії, 1970 та 1976 років народження.

Повідомлення за вказаним фактом зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), процесуальне керівництво досудовим розслідування здійснює Чернігівська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері. Вживаються необхідні слідчі дії для встановлення усіх обставин загибелі людей, зокрема забезпечення відповідних умов праці, додержання вимог техніки безпеки тощо.

Хід розслідування взято на контроль прокуратурою області.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.