Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 5 липня, 17:51:38

«Це не на сьогодні, це – на завтра і на десятки, сотні років», – Іван Ващенко привітав працівників архітектурної галузі

02.07.2024   13:13Агенцiя

1 липня в архітекторів України – професійне свято. З цієї нагоди у Чернігівській ОВА відбулася зустріч з фахівцями галузі.

    «Зважаючи, що росіяни знищують все, що створювалося цілими поколіннями, перед вами стоїть нелегка задача – відбудова нашої країни. Адже робота архітектора лежить в основі всього процесу. Ми обов’язково впораємося з цим викликом, як свідчить історія української держави, – не вперше, попри всі труднощі. Ця робота стратегічна. Це не на сьогодні, це – на завтра і на десятки, сотні років», – звернувся до учасників заходу заступник голови ОДА Іван Ващенко.

Подякував колегам за їхню працю та важливий внесок у відновлення Чернігівської області в. о. начальника Управління містобудування та архітектури ОДА Сергій Куреня, наголосивши, що загальний результат – спільна робота архітекторів, проєктувальників, юристів та інших дотичних фахівців.

Розпорядженням начальника обласної військової адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня архітектури Подяку оголошено:

МАЗУР Тетяні Геннадіївні – директору приватного підприємства «ПОРТАЛ-М»;

МАРЧЕНКУ Руслану Григоровичу – голові громадської організації «УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛОС ГРОМАД»;

ОВДІЄНКУ Вадиму Олександровичу – фізичній особі-підприємцю;

СЕМИРОЗ Уляні Михайлівні – начальнику відділу територіального планування та охорони пам’яток архітектури Управління містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації;

СУЛТАНОВУ Асану Абдулайовичу – головному архітектору проєктів приватного підприємства «Науково-вишукувальний архітектурний проектний інститут «ІНТЕРАРХПРОЕКТ».
 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

Апеляційним судом підтверджено законність вироку стосовно двох військовослужбовців рф, які катували цивільного 16:21

За принципової позиції прокурорів Чернігівської обласної прокуратури апеляційним судом відмовлено в задоволенні апеляційної скарги сторони захисту та залишено без змін вирок Чернігівського районного суду, яким визнано винними у порушенні законів та звичаїв війни двох військовослужбовців рф. Їх засуджено до 11 років позбавлення волі.

"єВідновлення" у прикордонні та розвиток послуг для ветеранів: Іван Ващенко відвідав Сновську громаду 15:20

Сновська громада в Корюківському районі найбільше потерпає від обстрілів ворога. Деякі села не мають жодної неушкодженої домівки.

Прогноз пожежної небезпеки 14:38

За даними Чернігівського обласного Центру з гідрометеорології з 06 по 08 липня в лісах області очікується пожежна небезпека 5 класу (надзвичайна пожежна небезпека).

Підтримка сімей загиблих воїнів і чернігівців, у яких пошкоджене житло: виконком погодив виплати 14:16

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 4 липня погодив чергові виплати в рамках міських соціальних Програм, що направлені на підтримку чернігівців, які є членами сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, та у яких пошкоджене житло внаслідок російської військової агресії.

Незаконно заволоділи гектарами землі: на Чернігівщині поліцейські припинили діяльність організованого злочинного угруповання 13:15

Слідчі Прилуцького райвідділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури та Чернігівської обласної прокуратури спільно з СБУ в Чернігівській області повідомили про підозру членам злочинного угруповання, які створили схему з привласнення земель.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини