Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:00:03

Двоє спортсменів-плавців з Чернігівщини вибороли "золото" у перший день Дефлімпійських ігор

03.05.2022   11:37Агенцiя

2 травня, у перший змагальницький день на ХІV Дефлімпійських Іграх (у місті Кашіас-ду-сул, Бразилія) чоловіча збірна з плавання 4х100 м вільним стилем виборола "золото".

У складі команди двоє плавців з Чернігівщини: Олексій Коломієць та Владислав Адамович. Про це повідомляє Суспільне Чернігів.

Як прокоментував тренер спортсменів Дмитро Гунько, попереду ще 7 днів змагань:

"Коронні"вправи наших спортсменів – брас. У Адамовича – 200 метрів вільним стилем, 800 м. Проте Владислав дебютант, і в складнощах підготовки "завдяки" війні особистих медалей не очікую від нього. Але він основна надія в естафеті 4×200 вільним стилем".

Для Олексія Коломійця це друга Дефлімпіада. На своїй першій він виборов чотири медалі.

Загалом на цьогорічних Дефлімпійських іграх Чернігівщину представляють троє спортсменів: крім плавців Олексія Коломійця та Владислава Адамовича, виступить Інна Афонченко, яка спеціалізується на стрільбі з пневматичного пістолета.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини