Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:26:29

"Десна"поступилася "Украгрокому"

10.05.2012   13:23Агенцiя

У середу, 9 квітня, відбулися матчі 23-го туру першості України серед команд другої ліги. “Десна” поступилася “Украгрокому” та додала інтриги в боротьбі за перше місце в групі А.

Чернігівці досить несподівано з великим рахунком програли вдома “Украгрокому”, з яким у першому колі розійшлися нічиєю на виїзді. Приютівці вийшли вперед вже на шостій хвилині, коли відзначився Олександр Шмиговський, але дуже швидко Роман Полтавець відновив паритет. Утім, хет-трик Олександра Каліновського у другому таймі забезпечив гостям, котрі догравали зустріч у більшості, комфортний рахунок 4:1. Втратою очок “Десни” скористалися “Суми”, котрі завдяки влучному удару Ігора Мельника відсвяткували успіх у двобої зі “Славутичем” та за додатковими показниками очолили дивізіон.

Тим часом у групі В “Полтава” потіснила з першої сходинки “Авангард”, котрий свій матч 23-го туру проти вихованців Академії донецького “Шахтаря” зіграв у минулому місяці. Три очки полтавчанам у домашньому поєдинку з “Іллічівцем-2” забезпечив гол Івана Кучеренка за п’ятнадцять хвилин до фінального свистка. За три тури до завершення першості підопічні Анатолія Безсмертного випереджають краматорців лише на один заліковий бал. На три пункти від лідера відстає “Кремінь”, що цього разу обіграв “Гірник-Спорт”.

Група А. 23-й тур
9 травня. “Суми” - “Славутич” Черкаси - 1:0, “СКАД-Ялпуг” Болград - “Енергія” Нова Каховка - -:+, “Реал Фарм” Южне - “Єдність” Плиски - 1:4, “Десна” Чернігів - “Украгроком” Приютівка - 1:4, “Нива” Тернопіль - “Скала” Стрий - 1:0, “Чорноморець-2” Одеса - “Прикарпаття” Івано-Франківськ  -:+.
10 травня. “Кристал” Херсон - “Динамо” Хмельницький

Становище лідерів: “Суми” та “Десна” - по 57 очок (23 матчі), “Славутич” - 46, “Енергія” - 43, “Украгроком” - 42.

Група В. 23-й тур
2 квітня. “Шахтар-3” Донецьк - “Авангард” Краматорськ - 0:1.
9 травня. “Макіїввугілля” Макіївка - “Шахтар” Свердловськ - 0:4, “Сталь” Дніпродзержинськ - “Севастополь-2” - 3:0, “Дніпро-2” Дніпропетровськ - “Металург-2” Запоріжжя - 0:1, “Гірник” Кривий Ріг - “Мир” Горностаївка - 2:0, “Кремінь” Кременчук - “Гірник-Спорт” Комсомольськ - 2:1, “Полтава” - “Іллічівець-2” Маріуполь ? 1:0.

Становище лідерів: “Полтава” - 50 очок (23 матчі), “Авангард” - 49, “Кремінь” - 47, Гірник” та “Сталь” - по 45.

Наступний тур відбудеться 15-16 травня

Інформ-служба ФФУ

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.