Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:00:41

Зірка - Десна 0:2.

22.09.2014   08:10Агенцiя

Кіровоград. Стадіон "Зірка" "Зірка" (Кіровоград) - "Десна" (Чернігів) 0:2 Голи: Картушов 6, Деребчинський 90

"Зірка": Поштаренко, Допілка, Родіна, Щедрий (Кушнірьов 78), Бацула, Сокуренко (Крамар 75), Баранець Б., Фатєєв, Загальський (Рудницький 59), Акименко (Осадчий 80), Чередніченко.

"Десна": Сітало, Щедраков, Каваців, Картушов (Смалько 90+2), Жук, Козак (Малюк 90+5), Чуланов, Агапов (Деребчинський 82), Сухомлинов, Бовтурк (Фурта 86), Мельник

Попередження: Сухомлинов 40, Жук 51, Чередніченко 53, Загальський 56.

Кіровоградська "Зірка" в матчі 9-го туру чемпіонату України серед команд першої ліги приймала чернігівську "Десну". На день міста глядачі чекали "подарунка" від футболістів своєї команди, але не склалося. Кіровоградська команда в звітному матчі не могла зіграти оптимальним складом. Ще раніше травмувався Олександр Кочура. В попередньому матчі із дніпродзержинською "Сталлю" отримали пошкодження захисники Андрій Мостовий і Олег Допілка. На щастя, Олег до цього матчу зумів відновитися. Також у цьому матчі участі не брав Григорій Баранець.

Стартові хвилини матчу стали щасливими для чернігівської команди: Єгор Картушов відкрив рахунок вже на шостій хвилині ударом з двадцяти метрів (півзахисник "Десни" сповна скористався націленою передачею з флангу). Перша загроза воротам господарів завершилася їх взяттям. За кілька хвилин голкіперу кіровоградців Павлу Поштаренку довелося вступати в гру, рятуючи команди від пропущеного м’яча. І знову атаку гостей завершував Єгор Картушов. В гостей в ці хвилини варто відзначити Миколу Агапова, який впевнено звільнявся від опонентів та виходив на ударну позицію. Він же міг подвоювати рахунок на табло в середині тайму, але не влучив з гострого кута у ворота господарів. Перший небезпечний момент біля воріт "Десни" було створено аж на 28-ій хвилині матчу. Його не реалізували. Загострював гру біля воріт "Десни" Борис Баранець, але захисники гостей не дозволили йому з меж штрафного майданчику пробити по воротах.

На 34-ій хвилині матчу на вістрі атаки господарів був Андрій Бацула. Але знову реалізація підводить. Аналізуючи першу половину зустрічі, варто зазначити, що останні 10-15 хвилин її кіровоградська команда активно провела контролюючи м’яч та маючи територіальну перевагу. Проте користі з цього вона витиснути не зуміла.

В другому таймі господарі старалися відігратися, але Антон Крамар, вийшовши на заміну, міг відразу відзначитися (забити у ворота своєї колишньої команди, в складі якої у минулому сезоні провів 11 матчів), однак "Десну" "врятував" каркас їх воріт. Проведені заміни "освіжили" гру кіровоградської команди по переду, але забити не вдалося.

Наприкінці зустрічі кіровоградська "Зірка" примудрилася пропустити другий м’яч: Олександр Деребчинський встановив остаточний рахунок зустрічі. Варто зазначити, що за 5 хвилин до цього Олександр Деребчинський мав свій момент в контратаці, але його не реалізував. Цього разу з виправився.

Попереду на кіровоградську "Зірку" чекають досить складні матчі. 27 вересня на виїзді проведуть матч із харківським "Геліосом", а 5 жовтня в Кіровограді відбудеться дербі з лідером ліги, який на разі йде без очкових втрат, ФК "Олександрія". "Десна" ж прийматиме вдома київське "Динамо-2".


http://www.ua-football.com/ukrainian/first/541d9dc8.html

 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини