Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 05:30:34

"Деснянська миля" об'єднує кращих спортсменів Чернігівщини

04.05.2012   12:10

У 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України, що в селищі Десна на Чернігівщині відбувся II-й відкритий старт “Деснянська миля”

Організаторами заходу виступили командування 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, відділ з питань молоді та спорту Козелецької районної державної адміністрації, Деснянська селищна рада та навчальний центр “Інтелект”.

Більше трьохсот спортсменів з різних міст та сіл Чернігівської і Київської областей бігли крос 1609 метрів на час.

Забіги проводилися в трьох вікових групах.

Відтак, найшвидше “Деснянську милю” віком до 12 років пробіг Євген Греченко, у віці до 16 років – перше місце здобув Євген Іванов, який поставив рекорд змагань у Десні – 5 хвилин 12 секунд. Кращим у найстаршій віковій групі, від 17 років та старше, став військовослужбовець навчального центру лейтенант Артем Борщ.

Як повідомив відповідальний за “Деснянську милю” начальник фізичної підготовки та спорту 354-го навчального механізованого полку капітан Владислав Суспо, змагання відбулись в рамках проголошеного у Збройних Силах України “року фізичної підготовки та спорту”.

– Цього року захід зібрав ще більше учасників, – сказав офіцер. – Вражає те, що дуже багато дітей та юнаків взяли участь в кросі. Деякі з них показали результати кандидатів в майстри спорту. Впевнений, що в майбутньому це професійні спортсмени, які здобуватимуть для України та її Збройних Сил світові перемоги.

Усіх переможців організатори нагородили грамотами медалями та грошовими преміями.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.