Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 8 липня, 19:30:36

Анна Казакова виборює золоту медаль Кубку Європи з дзюдо серед юніорів

02.07.2024   14:13Агенцiя

Вихованка Чернігівської обласної школи вищої спортивної майстерності Казакова Анна здобула «золото» на Кубку Європи з дзюдо серед юніорів, який проходить з 29 до 30 червня в м. Словень Градець (Словенія).



Департамент сімʼї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації


 

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині повністю відновили 38 об'єкти медзакладів, пошкоджені окупантами

На Чернігівщині повністю відновили 38 об'єкти медзакладів, пошкоджені окупантами 15:24

За понад два роки повномасштабної війни в Україні вдалося повністю відновити 522 обʼєкти медзакладів та ще 361 відновлено частково.

Чернігівські аудитори підписали з громадськими організаціями меморандум про взаємодію та співпрацю

Чернігівські аудитори підписали з громадськими організаціями меморандум про взаємодію та співпрацю 15:20

04 липня 2024 року між Управлінням Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області та Коаліцією «СІВЕРЩИНА», Чернігівською регіональною торгово-промисловою палатою, Громадською організацією «Сяйво Сіверщини», Антикорупційною Громадською Спілкою «СОВІСТЬ», Чернігівським обласним об’єднанням організацій роботодавців «Сіверщина» підписано меморандум про співпрацю.

Água Trio: вечір бразильського джазу 15:18

Твори легендарних бразильських авторів і виконавців прозвучали 6 липня 2024 року у межах вечорів джазу у затишному дворику Чернігівського обласного філармонійного центру.

Трьох чоловіків, які здійснили розбійний напад на жителя Чернігівщини, засуджено до 10 та 11 років позбавлення волі

Трьох чоловіків, які здійснили розбійний напад на жителя Чернігівщини, засуджено до 10 та 11 років позбавлення волі 15:14

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури визнано винними трьох жителів Чернігівського району у розбої, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з проникненням у житло, та незаконному поводженні з вогнепальною зброєю й бойовими припасами (ч. 3 ст. 187, ч. 1 ст. 263 КК України).

На Чернігівщині поліцейські повідомили про підозру озброєній організованій злочинній групі виробників та торгівців наркотиками 15:12

Поліцейські припинили діяльність організованої злочинної групи, яка систематично виготовляла та збувала уроздріб психотропні речовини в особливо великих розмірах.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини