Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 23:55:08

Гороскоп на наступний тиждень 1-7 липня

30.06.2019   13:39Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 1 по 7 липня. 1 та 2 липня зірки радять мінімізувати витрати енергії, більше відпочивати та займатися щоденними справами. А з 3 липня, коли Місяць буде рости, то зірки обіцяють усіх у фінансових справах та реалізації великих проєктів.

ОВЕН

Успіх чекає на ділових зустрічах під час обговорення угод. Вам доведеться багато працювати. Не втрачайте можливості виявити свої кращі ділові якості: розум, наполегливість, посидючість і організаторські здібності. У вихідні бажано остерігатися суєти, агресивності і самовпевненості.

ТЕЛЕЦЬ

Ви сповнені сили і енергії. Не відмовляйтеся від жодних вигідних пропозицій. Це сприятливий період для вас. Постарайтеся не вступати в суперечки з колегами. У вихідні саме пора різнобічно виявити свої ділові якості і організаторські здібності.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся пригальмувати зі своїми амбіціями і не розчавлюйте своєю ерудицією оточуючих. Розв’язуючи проблеми, ви зможете сміливо скористатися допомогою близького друга. Ділова зустріч у вихідні відкриє блискучі перспективи для вашого проекту.

РАК

Ваші зусилля увінчаються успіхом, ви зможете вибратися з багна існуючих проблем і зайнятися якимись приємнішими справами. Бажано не метушитися марно і не брехати, не набридати начальству своїми ідеями. У вихідні не можна кидати розпочату справу.

ЛЕВ

Нарешті ви зрушили з мертвої точки. Сумлінніше ставтеся до документів, є небезпека їх втрати. Постарайтеся більше часу проводити вдома з близькими людьми, урізноманітніть дозвілля, це допоможе вам відпочити. Можуть виникнути непередбачені витрати на дітей.

ДІВА

Бажано критично розглянути своі плани і корегувати їх відповідно до побаченого. Виявіть щедрість, і вам відплатять тією ж монетою. Можливо, відбудеться подія, що відкриє перед вами вікно нових можливостей і перспектив кар’єрного зростання. Вихідні вдалі для поїздок, переїздів і початку подорожей, про які ви так мріяли.

ТЕРЕЗИ

Ваші плани поступово починають реалізовуватися. Робота спробує зайняти весь ваш вільний час, але за значимістю вона лідирувати не буде. Завдяки своїй енергійності і активності ви зможете зміцнити свої позиції. На вихідних наведіть порядок і створіть комфорт у будинку.

СКОРПІОН

Для вас цей тиждень обіцяє пріоритетне становище практично в будь-якому оточенні. Від ризикованих пропозицій вам бажано відмовитися. У вихідні найкращим способом відпочити буде демонстративне байдикування, якщо, звичайно, ваші близькі готові будуть це зрозуміти.

СТРІЛЕЦЬ

Спілкування із впливовими друзями значно поліпшить стан ваших справ. Доведеться посперечатися з колегами. Вислухайте опонента і не кваптеся з висновками. У вихідні постарайтеся не брати участі в закулісних інтригах.

КОЗЕРІГ

Гарний час для вирішення непростих питань. Вам доведеться присвятити багато сил і часу організаційним питанням, стежте за власною дисципліною і намагайтеся нікуди не спізнюватися. У вихідні якась стара заплутана історія заповнить ваші думки, але ви знайдете довгоочікуване рішення.

ВОДОЛІЙ

Вам треба буде доводити високий рівень професіоналізму. Будьте вільнішими і контактнішими. Більш уважно стежте за новинами, щоб не пропустити важливу для вас інформацію. Розмов із начальством краще уникати. У вихідні тримайтесь якнайдалі від вечірок, це буде просто порожнє проведення часу.

РИБИ

Настає сприятливий період для реалізації творчих ідей. Але не варто йти на принцип і тиснути на партнерів. Бажано зайнятися побудовою планів на найближче майбутнє. У вихідні можливі деякі труднощі, пов’язані із взаєминами з близькими людьми.

Інша версія

Овен

Любые диагностические процедуры, касающиеся здоровья, сейчас будут информативны. Пройдите их! Не копите рабочие дела, потом разобраться с ними будет трудно. Не слишком напрягайтесь на даче, иначе старые болячки дадут о себе знать, и вы на время выйдете из строя.

Телец

Держать негативные эмоции в себе сейчас нельзя. Выплесните их, главное - не на близких. Будьте внимательнее к собственному состоянию. Больше отдыхайте. Спортом сейчас заниматься не рекомендуется, так же как и соблюдать строгие диеты. Организм должен отдыхнуть!

Гороскоп на неделю с 1 по 7 июля 2019 года Близнецы

На работе ожидается аврал. Чтобы справиться с ним, отложите на время домашние заботы. Семейным Близнецам звезды советуют чаще идти на компромисс. В противном случае ссоры в семье затянутся надолго. В выходные отправляйтесь за город - это будет лучшим решением.

Рак

Обязательно отправляйтесь в путешествие сейчас. Это может быть даже небольшая поездка: главное, не оставайтесь дома. Если к вам будут обращаться за помощью, корректно откажите. Зато будьте внимательнее к детям! Следите за их поведением, чтобы ничего не пропустить важного.

Лев

Будьте готовы дать отпор, если у вас появятся недоброжелатели. Не бойтесь отстаивать свою точку зрения, даже в спорах с начальством. Финансовые затруднения возможны, но вы с ними справитесь. Чего нельзя сказать о любовной сфере: звезды прогнозируют разлад.

Дева

Ваша самооценка снижается. Пора ее поднимать! Посетите салон красоты, встретьтесь с друзьями, если есть возможность - начните новые отношения. Деньгами лучше не разбрасываться. Девам-дачникам звезды рекомендуют быть аккуратнее со спиной!

Весы

Если в период с 3 по 7 июля вы получите интересное предложение, не отказывайтесь от него! Возлюбленный может удивить сейчас, причем не лучшим образом. Не горячитесь: принимайте решения на холодную голову. В это время будьте внимательнее к самочувствию.

Скорпион

Попробуйте решить все бытовые вопросы. Это благоприятный период для ремонта. Старайтесь читать больше книг, полезны будут и курсы личностного роста: это отличное время для саморазвития и роста.

Стрелец

Не пренебрегайте мелочами! Именно от них будет зависеть ваш успех. На работе меньше общайтесь с коллегами: они задумали что-то неладное в отношении вас. Будьте аккуратны на дороге: 2 июля лучше вообще не садиться за руль, если вы водите сами.

Козерог

Пора сделать небольшую паузу. На этой неделе ждите знака свыше. Главное - правильно его истолковать! Возможны ссоры с близкими, которые затянутся надолго. Будьте снисходительнее, даже если уверены, что правда на вашей стороне. В дальнейшем это вам зачтется.

Водолей

Романтическое настроение вам обеспечено! Будьте готовы принимать комплименты и подарки от мужчин. Не рекомендуется сейчас начинать крупные дела и совершать серьезные сделки. Лучше провести это время с пользой для души и тела, отдохнуть так, как давно мечтали.

Рыбы

Не удивляйтесь, если сейчас вам будет удаваться то, что раньше казалось невозможным. Особенно это касается профессиональной деятельности. С 3 по 7 июля ожидается поступление финансов. Потратьте их не на себя, а на близких. Окупится сторицей!

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.