Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:03:12

Фейсбучний мікс до кави № 30

07.05.2015   11:28Агенцiя

У сьогоднішньому дайджесті ми зібрали найкращі цитати від користувачів чернігівського інтернету. Тож користувачі Фейсбуку 6 травня говорили про таке:

- про педагогів та "патріотичну показуху":

"... Чернигов. В ряде школ классные руководители со ссылкой на устный приказ директора обязали ВСЕХ школьников прийти 8-9 мая на мероприятия в вышиванках и с нашитым маком.

...

В который раз патриотическое воспитание подменяется показухой. Методов других не знаем? И знать не хотим? Или специально настраиваем людей против страны и ее символов?"

- про подорожі та цікаві унікальні місця та міста України.

... Если и у Вас есть такие же уникальные места, окутанные тайнами и загадками расскажите о них и, возможно, кто-то прочитав Ваш пост захочет посетить то место, а их, в Украине, уверен, более, чем достаточно. ‪#‎ПодорожуйУкраїною‬ ‪#‎TravelUkraine‬

- про День Примирення та День Перемоги:

я, як й кожен рік - поїду 9-го до дідуся на кладовище. Та повезу йому червоні маки! Це Його свято. Того, хто пройшов усю війну, був двічи поранений, - але повернувся живим. Збудував хату, народив та виростив мою мати та мого дядька, піклувался як міг про мене, онука.
Не дожив до сьогодення - не знаю, як бы він сприйняв те що зараз коїться, як би пережив...
А потім "вип'ю 100 грам" з батьками - за Перемогу, за Діда, та ще - за нашу Нову перемогу, яку ми так чекаємо...

- про офіс реформ Чернігівщини

Коротко про офіс реформ - це технічно-інформаційний орган при ОДА, який займатиметься об'єднанням територіальних громад області: буде їздити "в народ" і переконувати населення, що "об'єднання" - це круто , збиратиме пропозиції з районів і за 4 місяці розробить перспективний план, який стане "алгоритмом дій" при об'єднанні сіверських громад!

- дівчата - то і є накращі квіти:

- про ніжинських модниць:

Ніжинські модниці стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу "Квітуча Україна". У рамках фестивалю була презентована авторська колекція Тетяни Іванової та Анни Черевко «Я — українка».

- про цитаделі та місцевих багатіїв.

- ретроспектива у 2003 рік.

В этом фото прекрасно все. И троллейбсу с багровой расскраской, одной из самых лучших за всю историю ЧТУ, и недавно начатая мучительная реконструкция Дружбы, и билборд с залетным кандидатом... а за окном тихо и не спеша шел 2003 год

Бажаємо гарного настрою та вдалого дня! Не забувайте слідкувати за анонсами на 8 травня та 9 травня.

До теми:

 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини