Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 10:24:28

Фейсбучний мікс до ранкової кави № 21

26.04.2015   10:37Агенцiя

У сьогоднішньому дайджесті ми зібрали найкращі цитати від користувачів чернігівського інтернету. Тож користувачі Фейсбуку 25 квітня говорили про таке:

- про суботник.
Учасниця найбільшого прибирання Інна Адруг ділиться враженнями:
- І по результатах прибирання. Кажуть, Стрижень був поділений на відрізки, кожним з яких мала займатися окрема група. В групи записувались завчасно, і в нашу, наприклад, записалося 80 людей. А почалося все з того, що координатор групи не прийшов, поїхав кудись у справах, а прийшло дванадцятеро людей і троє дітей. Половина з них не записувались. Ну що, ми поприбирали звісно. Поплюскались у багнюці, надихались ароматним повітрям, повитягали з води пакети зі сміттям, які мешканці цього прекрасного району замість урн жбурляли в річку. Послухали місцевих, які бідкались, що комунальники нічого не прибираюсь, і що ніхто із сусідів не вийшов допомогти. Ті, хто бідкався, правда, теж не допомагали...
 
І задає питання:
- А де були всі інші три тисячі людей, які збиралися на прибирання? У Ялівщині? В міському парку на концерті? За Політехом на шашликах від Альфа-банку? Вони ж там були, правда ж? Бодай десь вдалося прибирання, я сподіваюсь?
 

 
- про міського голову Олександра Соколова:
 

- Ви коли небудь чули, як дихають стяги?
 
Журналіст Громадського Сергій Зосименко: "Сегодня был в одном месте, где лучше чувствуется что сейчас происходит. Не знаю зачем меня туда потянуло, но съездил не зря. Встав по середине и присев, я начал кодраваться. И тут мне стало не по себе, я услышал чье то дыхание и быстро обернулся. Испугавшись, я понял что это просто звук развивающихся флагов. Но каждый флаг делал живой шелест. Вдруг приехал отец с дочькой, дочке лет 7-8. Взглянув на секцию ребят из АТО произнесла "Боже, как много..." и замолчала..."
 
 
- про показ фільму "Добровольці божої чоти", українське кіно та перші враження...
 
 
- про ув’язнення Надії Савченко:
 
 
- про дитячі бажання:
 

- про велодень у Чернігові:
 
 
- про російськомовний "Гарт" та питання до його редактора Дмитра Іванова від Василя Чепурного:
 
 
- про агрофітнес та домашній тренажерний зал:
 
 
- про геометрію Лобачевського у Чернігові.
 
Сергій Кириченко пише: "... и не то чтобы здесь лобачевского твердо блюдут, но раздвинутый мир должен где-то сужаться, и тут... тут конец перспективы (с)"
 
 
До теми:

 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини