Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 15:22:12

Депутати обласної ради плідно попрацювали в постійних комісіях

15.09.2022   09:08Агенцiя

Після тривалої перерви депутати обласної ради зібралися на засідання постійних комісій, щоб опрацювати проєкти рішень, підготовлені для розгляду на черговій сесії обласної ради.

Свої засідання 13 вересня провели комісії з питань розвитку і реформування місцевого самоврядування, децентралізації та європейської інтеграції; з питань сім'ї, молоді, спорту та туризму; з питань бюджету та фінансів; з питань управління та розпорядження об'єктами комунальної власності та постійна комісія з питань освіти, науки, культури та інформаційної сфери.

Насамперед членами постійних комісій проаналізовано звіти про виконання обласного бюджету за перше півріччя цього року та виконання Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2027 року й Плану заходів з її реалізації у 2021 – 2023 роках.

Також розглянуто низку проєктів рішень, підготовлених постійною комісією з питань агропромислового комплексу, екології, природокористування та земельних відносин обласної ради, щодо погоджень технічної документації із землеустрою стосовно встановлення меж частин земельної ділянки.

Управлінням комунального майна Чернігівської обласної ради для розгляду було подано велику кількість питань, присвячених розподілу орендної плати, передачі майна у власність територіальних громад, надання дозволів на списання з балансу непридатних до використання основних засобів тощо.

Депутатами було опрацьовано й кадрові питання, а саме розглянуто проєкти рішень щодо призначення кандидатів на посаду начальника Чернігівської обласної рятувально-водолазної служби та директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Міжріченський».

Серед багатьох важливих проєктів рішень двома з них запропоновано присвоїти звання «Почесний громадянин Чернігівської області» командиру 1-ї окремої танкової Сіверської бригади, Герою України Леоніду Ході та лікарю-отоларингологу Чернігівської обласної лікарні, кандидату медичних наук, заслуженому лікарю України Анатолію Свєтлєйшому.

По низці питань були внесені доповнення і зауваження, деякі проєкти рішень направлені на доопрацювання.

Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини