Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:59:25

Тимошенко розповів про новий рівень співпраці місцевої та центральної влади у рамках "Великого будівництва"

26.02.2021   09:03Агенцiя

Заступник голови Офісу Президента України, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко вважає, що у 2021 році рівень реалізації проєктів у співпраці державної влади з місцевою переходить на новий рівень.

 

Про це він заявив 25 лютого під час засідання Ради розвитку громад та територій.

«У рамках програми Президента «Велике будівництво» в 2020 році державна і місцева влада зробили прорив по кількості збудованих об'єктів інфраструктури, і цю високу планку у поточному році необхідно підтримати та перейти на новий рівень проектів», - підкреслив він.

За словами Тимошенка, мета на 2021 рік - будівництво мінімум 4,5 тис. км доріг державного значення та 2000 км доріг місцевого значення, побудова нових та реконструкція існуючих шкіл, садочків, спортивних об'єктів. У співпраці з місцевою владою також буде реалізована «Велика реставрація» культурної спадщини та розбудова регіональних аеропортів.

«Ми запускаємо реконструкцію регіональних аеропортів по країні, аби кожен зміг літати. Літати до Києва у справах, літати в Одесу та Херсон на море, до Карпат взимку на гірськолижні курорти, і головне – українські курорти. Вже цього року ми починаємо оновлення злітних смуг у Житомирі, Рівному, Чернівцях, Полтаві, Кривому Розі та багатьох інших містах України», - сказав він.

Як повідомив Тимошенко, у 2021 році також розпочнеться будівництво величезного медичного містечка у Краматорську. А через декілька місяців закінчиться реконструкція і поставка медичного обладнання у 200 приймальних відділень у лікарнях по всій Україні.

Як повідомлялось, раніше Кирило Тимошенко заявив, що держава має намір долучитися до будівництва транспортної розв'язки на Дарницькому мосту та добудови Подільсько-Воскресенського мосту в Києві.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.