Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:30:29

На 22 грудня ЦВК оголосила вибори в 86 об’єднаних громадах, у Чернігівській області - в 5 ОТГ

11.10.2019   18:04Агенцiя

Центральна виборча комісія призначила на неділю, 22 грудня 2019 року, перші вибори депутатів та голів у 86 об’єднаних територіальних громадах (1 міська, 16 селищних, 69 сільських ОТГ).

Вибори пройдуть у 21 області: у Вінницькій області вибори відбудуться у 3 об’єднаних громадах, у Волинській області – у 2 ОТГ, у Дніпропетровській області – в 5 ОТГ, у Донецькій області – в 1 ОТГ, у Житомирській – в 1 ОТГ, у Закарпатській області – в 9 ОТГ, у Запорізькій області – у 8 ОТГ, в Івано-Франківській області – в 6 ОТГ, у Київській області – в 2 ОТГ, у Кіровоградській області – в 6 ОТГ, у Луганській області – в 1 ОТГ, у Миколаївській області – в 2 ОТГ, в Одеській області – в 5 ОТГ, у Полтавській області – в 6 ОТГ, у Рівненській області – в 9 ОТГ, у Тернопільській області – в 4 ОТГ, у Харківській області – в 4 ОТГ, у Херсонській області – в 2 ОТГ, у Хмельницькій області – в 4 ОТГ, у Чернівецькій області – в 1 ОТГ, у Чернігівській області – в 5 ОТГ.

Голів та депутатів місцевих рад обиратимуть у Добрянській, Понорницькій, Сухополов'янській, Талалаївській та Киселівській громадах.

Окрім того, ЦВК призначила на 22 грудня 2019 року додаткові вибори депутатів 33 сільських, селищних рад, що приєдналися до ОТГ. Зокрема, у Вінницькій області такі вибори відбудуться в 6 сільських та селищних радах, у Волинській області – у 4 сільських та селищній радах, у Дніпропетровській області – у 3 сільських радах, у Донецькій області – в 1 сільській раді, у Закарпатській області – в 1 сільській раді, у Запорізькій області – у 2 сільських радах, в Івано-Франківській області – в 1 сільській раді, у Кіровоградській області – в 1 селищній раді, у Львівській області – у 2 сільській та селищній радах, у Миколаївській області – в 1 сільській раді, в Одеській області – у 2 селищних радах, у Полтавській області – в 2 сільській та селищній радах, у Тернопільській області – в 3 сільських та селищній радах, у Херсонській області – в 1 селищній раді, у Хмельницькій області – в 1 сільській раді, у Черкаській області – в 1 сільській раді, у Чернівецькій області – 1 селищній раді.

Комісія оголосила початок виборчого процесу перших та додаткових виборів з 2 листопада 2019 року.
 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини