Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:33:26

Прокурор Чернігівської області зустрівся з мітингувальниками

16.06.2015   16:39Агенцiя

Сьогодні до учасників мітингу, який відбувся в центрі міста Чернігова та учасники якого підійшли в тому числі й до прокуратури області, вийшов прокурор області Віктор Носенко.

Він прийняв звернення протестувальників і запевнив їх у тому, що прокуратура у будь-якому випадку захищатиме закон.

Зокрема, на запитання щодо розслідування резонансних злочинів у сфері економіки та щодо покарання винних у злочинах проти учасників Євромайдану Віктор Носенко відповів:

—  Я даю особисто слово, що все буде відповідно до вимог чинного законодавства. Що всі зареєстровані провадження — не тільки ті, що знаходяться в суді, а й інші, — будуть розглянуті відповідно до вимог закону. Ніякий факт не буде упущений.

На даний час, — додав він, — прокуратурою області, як і районними та міськими прокуратурами, окрім офіційних звернень, моніториться все викладене в газетах, в інтернеті, на телебаченні, в усіх засобах масової інформації. На кожен випадок іде реагування: чи відповідна перевірка, чи позов, чи кримінальне провадження. Зараз питання поставлено так, щоб усе відбувалося з реєстрацією і з відповідною реакцією згідно вимог законодавства.

Прокурор області запропонував громадським активістам з питань результатів роботи прокуратури, які їх цікавлять та становлять громадський інтерес, отримувати таку інформацію. Але наголосив на необхідності робити це в офіційний спосіб: через звернення, інформаційні запити, спілкування на особистому прийомі громадян з керівництвом прокуратури області. Віктор Носенко пообіцяв активістам свою підтримку в донесенні об’єктивної інформації до громадськості.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини