Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 22:16:35

В Черкасах на 194 окрузі Радикальна партія виставила чернігівця Олега Купрієнка

19.10.2013   18:48Агенцiя

Радикальна партія виставила своїх кандидатів на проблемних округах

19 жовтня, на черговому з’їзді Радикальна партія Олега Ляшка висунула своїх кандидатів на вибори в п’яти проблемних округах, які відбудуться 15 грудня цього року.

Підпис присяги кров’ю, який анонсувався, скасували за порадою представників церкви, які також були присутні на з’їзді. Замість цього кандитати зачитали присягу і погодились, якщо вони таки зрадять партію і виборців, то їх “хай розірвуть вилами, а кров злиють в Дніпро”.
Відкрив з’їзд молитвою і благословенням від імені Патріарха Київського Філарета, Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан.

Олег Ляшко не був оригінальним в своїй промові: закликав до радикальних змін в країні. Коли під час виступу Ляшка перестав працювати мікрофон, народний депутат звинуватив у цьому провокаторів з Партії Регіонів: “це все витівки злочинної влади”.
По Обухівському 94 округу партія висунула заступника Олега Ляшка Андрія Лозового. Молодий “радикал” боротиметься за перемогу з Романюком, Засухою, Кармазіним та іншими.

В Черкасах на 194 окрузі висунуто Олега Купрієнка. Разом з ним в Черкаській області на 197 окрузі балотуватиметься “радикалівець” Сергій Тищенко.

В 223 окрузі м. Київ конкуренцію Левченку і Пилипишину від Радикальної партії складе депутат Дніпропетровської обласної ради Вікторія Шилова.
В Первомайську по округу 132 піде Олег Найда.

Окрім висування кандидатів в депутати, з’їзд “радикалів” прийняв рішення про ініціювання Всеукраїнського референдуму щодо заборони продажу землі іноземцям, зниження пенсійного віку для жінок, скасування депутатської недоторканості та запровадити виборність губернаторів і суддів. На думку олега Ляшка і його партійців, якщо ці питання не може вирішити ці питання – це має зробити народ на референдумі.


http://informator.su/radikalna-partiya-vistavila-svoyih-kandidativ-na-problemnih-okrugah/

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини