Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 23:31:42

На засіданні правління обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності обрано нового голову

06.09.2013   07:16Агенцiя

5 вересня у м. Чернігові, відбулося чергове засідання правління обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

На засіданні правління розглянуто низку питань, у тому числі: про вибори голови правління обласного відділення Фонду та заступників голови правління, про підсумки оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду в 2013 році, про бюджет Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на 2014 рік в розрізі робочих органів відділення, про програму щодо відновлення здоров’я застрахованих осіб і членів їх сімей Чернігівського обласного відділення Фонду та її кошторис на 2014 рік.

У відповідності до чинно діючого законодавства до складу правління відділення Фонду ввійшли по 7 представників від держави, роботодавців та застрахованих осіб, які виконують свої обов’язки на громадських засадах та за посадою, з правом дорадчого голосу директор виконавчої дирекції обласного відділення Фонду Савич П.І.

Головою правління обласного відділення Фонду, від представників держави, було обрано Стрільця Миколу Івановича, першого заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

Заступниками голови правління обрано: від представників застрахованих осіб – Богдана Миколу Андрійовича, голову Федерації профспілкових організацій Чернігівської області та від представників роботодавців Козиря Володимира Олександровича, генерального директора ПАТ “Чернігівавтосервіс”.


Прес-служба виконавчої дирекції обласного відділення Фонду

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини