Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 7 травня, 00:23:18

“День Знань” у Чернігівському інституті імені Героїв Крут МАУП

06.09.2013   07:28Агенцiя

Знання перемагають невпевненість і страх, а навчитися можна усьому, варто лише захотіти

Мурашко М.І.

Мурашко М.І.

В Чернігівському інституті імені Героїв Крут МАУП відбулось урочисте святкування “Дня знань”.

Директор Чернігівського інституту МАУП, кандидат економічних наук, доцент, академік Академії економічних наук України Мурашко М.І. привітав викладачів, студентів з початком нового навчального року і зазначив, що для першокурсників відкривається нова сторінка життя, яка дарує кожному знання, емоції, особистий, творчий та професійний розвиток. Протягом виступу директор звернув увагу на важливість основного завдання Академії – підготовку фахівців високої кваліфікації, активну участь інституту у процесі формування інтелектуального потенціалу країни, вищих потреб особистості, її громадянського й духовного відродження.

В інституті існує почесна традиція: найкращим студентам надається право вручити першокурсникам залікові книжки та “Пам’ятки першокурсника”. У цьому році це право було надано студентам 5 курсу юридичного факультету відмінникам навчання Пузану Роману, Таргонській Христині та Полевіченку Дмитру. Пам’ятка першокурсника допоможе швидко, а головне правильно обрати орієнтири студентського життя. Студент – це не звання і не професія, це стан душі людини. І вірогідно один із найкращих!

Студенти першого курсу присяглися старанно вчитися, працювати над своєю самоосвітою, бути наполегливими у навчанні.
Кожний рік традиційно адміністрація інституту відзначає тих студентів, які на “відмінно” закінчили навчальний рік та брали активну участь у культурному житті Академії. Декан юридичного факультету, кандидат юридичних наук, доцент Тюленеєв В.Г. вручив грамоти найкращим студентам інституту. Свято “Дня знань” прикрасили пісні про Україну, про добрі мрії, та любов у виконанні випускника Чернігівського інституту МАУП Підгорного Владислава.


Прес -центр ЧІ імені Героїв Крут МАУП

Останні новини Чернігівщини

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини