Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:27:19

Чернігівський театр повертається до творчої діяльності

03.09.2022   10:33Агенцiя

З огляду на надзвичайні обставини, пов’язані з діяльністю закладу в умовах воєнного часу, колектив Чернігівського драмтеатру ім. Т.Г.Шевченка одразу після виходу з липневої відпустки приступив до роботи по підготовці до відкриття нового 97-го театрального сезону.

Розпочались репетиції над створенням тематичних концертних програм патріотичного спрямування, відновленням репертуарних вистав театру за попередні роки, постановкою нових прем’єрних вистав. За попередніми планами передбачається вже у вересні поточного року розпочати новий театральний сезон та запросити наших шанувальників до театральної зали.

Зважаючи на необхідність забезпечити, насамперед, безпеку глядачів, керівництвом театру проведено обстеження підвальних приміщень будівлі театру та їх облаштування згідно з вимогами нормативних документів для використання в якості укриття для глядачів у разі оголошення повітряної тривоги. Принагідно повідомляємо, що після перебування відвідувачів і персоналу театру в укритті, якщо повітряна тривога триватиме більше півгодини, глядачі матимуть право скористатися придбаними квитками на виставу в будь-який інший день.

Квитки на вистави театру та інші гастрольні заходи можна придбати в касі театру, яка працюватиме 1-го, 3-го та наступні дня вересня, крім понеділка, з 11.00 до 18.00 год. Показ вечірніх вистав театрального репертуару починатиметься о 18.год.

Інформацію про показ вистав протягом наступного тижня і поточного місяця можна буде отримати на сайті облмуздрамтеатру та через інформаційні оголошення на касі театру.

Принагідно повідомляємо, що 02 вересня о 17.00 год. на сходах центрального входу театру відбудеться презентація благодійної концертної програми, підготовленої оркестром театру під орудою заслуженого артиста України Олексія Рощака з нагоди відзначення 77-ї річниці завершення Другої світової війни.

У суботу 03 вересня о 12.00 год. запрошуємо юних чернігівців на перегляд пригодницької вистави «Подорож до країни Мрій, або Велосипед з червоними колесами» за твором Рут Парк у постановці режисерки Анастасії Кузик, прем’єра якої відбулася у червні цього року до Дня захисту дітей.

А в неділю 04 вересня о 18.00 год. відбудеться показ детективної історії «Загадкові варіації» за п’єсою Е. – Е. Шмітта, поставленої режисером Денисом Федєшовим, який наразі в лавах ЗСУ боронить рідну землю.

Отже, отримуйте інформацію про культурно-мистецькі події, що відбуватимуться протягом наступних місяців в Чернігівському облмуздрамтеатрі ім. Т.Г. Шевченка, на сайті театру чи в оголошеннях на касі, від волонтерів чи знайомих шанувальників театрального мистецтва та приходьте до театру, щоб підтримати одне одного в щоденній боротьбі українського народу за незалежність Української держави.

Раїса Міненко,
керівник літературно-драматургічної частини театру


Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини